In memoriam Ina Schavemaker

16 maart 2021 8:30

Maandag 15 maart ontvingen wij het vreselijk droevige bericht van het overlijden van

Ina Schavemaker

Ina was niet alleen de vrouw van onze voorzitter Jan Schavemaker, ook was zij op vele andere manieren betrokken bij de vereniging. Zo was zij lid van de club van 90 en heeft ze jarenlang de coördinatie gedaan van de kantine/schoonmaakploeg. Een vrouw met hart voor de vereniging.
Ze was dan ook een graag geziene gast op ons complex, met alle gezelligheid die ze met zich meebracht. Vorige week heeft zij gelukkig nog mee kunnen maken dat Jan een koninklijke onderscheiding heeft ontvangen van de burgermeester. We vinden het ongelooflijk verdrietig dat Jan en Ina maar zo kort hebben kunnen genieten van hun nieuwe huis en de vrije tijd samen, na de pensionering van Jan.

We wensen Jan, kinderen, kleinkinderen en overige naasten veel sterkte en kracht om dit vreselijke verdriet te kunnen dragen.

Bestuur vv Assendelft

Inark.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!