GRATIS lidmaatschap voor Rovers - vv Assendelft

GRATIS lidmaatschap voor Rovers

30 mei 2023 1:00


Vanaf dit seizoen is het lidmaatschap voor kinderen die bij de Rovers spelen GRATIS. Je gaat pas lidmaatschap betalen als de speler naar de JO8 gaat.

Hierbij nog wat extra reclame voor de Rovers trainingen. Die zijn bij Assendelft voor niets, noppes, gratis, kosteloos. Daar hoef je dus geen doekoe voor te betalen. Wekelijks op woensdag van 16.30 tot 17.30 uur training van de beste trainers van de wereld en maandelijks de befaamde Mini Champions League.

Gedurende het jaar worden verschillende jeugdevenementen georganiseerd en hoe mooi is dat, de Rovers kunnen gewoon aansluiten, want ze zijn lid van deze prachtige club. Ze leren uiteraard balvaardigheden, maar wellicht belangrijker, sociale vaardigheden, samenwerken en bovenal, ze  maken vrienden voor het leven. Zonder dat je daarvoor een cent hoeft te betalen, of hadden we dat al gezegd? En over contributie gesproken, als ze over een of twee jaar de overstap maken naar de onderbouw en weer later naar de bovenbouw dan betaal je bij Assendelft veruit, maar dan ook echt veruit, het minste aan contributie in vergelijking tot de verenigingen om ons heen. En dan hebben we het over tot tientallen procenten lagere contributies.

Soms mag je je bescheidenheid wat laten vieren en uiten waar je trots op bent, niets mis mee. En kleding? Eerste broekje en sokken krijg je gratis. Tas, shirt en presentatiepak wordt door de club geregeld, in welk team je ook speelt. Ieder team traint twee keer in de week en de verschillende jeugdactiviteiten zorgen voor veel vertier. Hoe we dat regelen? We hebben trouwe en zeer betrokken sponsors die dit mogelijk maken. En daar zijn we blij mee, superblij zelfs. Eerlijk is eerlijk, aan ondernemingen uiteraard geen gebrek in de Zuid. Er rijden hier meer bedrijfswagens dan kinderwagens rond en dat helpt. Veel van die sponsors zijn zelfs ook vrijwilliger en juist het bijzonder grote aantal vrijwilligers maakt het mogelijk dat we geen onnodige kosten hoeven te maken. Ze zijn letterlijk goud waard voor de club.

En nu weer terug naar waar het allemaal begint, bij de Rovers. Voor we het vergeten te zeggen, de Rovers betalen bij ons geen contributie. Dus zegt het voort. Breng familie, vriendjes, vriendinnetjes op de hoogte van voetballen bij Assendelft en zorg ervoor dat we binnenkort een nieuwe vacature kan uitschrijven: teammanager ploegendienst veterstrikkers.Rovers_gratis1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!