Martine Meurs-van Pelt verlengd contract dames1 - vv Assendelft

Martine Meurs-van Pelt verlengd contract dames1

21 april 2023 11:30


Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs-van Pelt haar contract heeft verlengd. Het seizoen 2023-2024 wordt haar vierde seizoen als trainster van de Assendelft dames 1. Ook Saskia Kortekaas heeft verlengd als elftalleider.

Het huidige seizoen is zeer succesvol voor de dames 1 van vv Assendelft. In december is het
kampioenschap in de vierde klasse binnengehaald. Dit is groots gevierd. In de huidige
kampioenspoule staat de ploeg wederom ongeslagen bovenaan. Naar verwachting kan op 14 mei a.s. het kampioenschap gevierd worden. Volgend seizoen komt de ploeg daarom uit in de derde klasse. 

Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om ook bovenin de derde klasse mee te
draaien. Voorop blijft staan plezier. Dat is het huidige seizoen zeker gelukt. Hiernaast zijn we beter
gaan voetballen. Voor de dames 1 hebben we nu een selectie van 16 dames. De huidige selectie gaat grotendeels door.’ vv Assendelft gaat met zes dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 30+, de onder 20, onder 17, onder 15 en onder de 13. Ook in de leeftijdsklasse daaronder spelen meiden mee met de jongens-teams.

Aanwas van nieuwe meiden/dames is zeker gewenst. Als je dus zin hebt om gezond bezig te zijn, twee keer in de week te trainen en in het weekend te voetballen en als je gezelligheid ook belangrijk vindt, kom dan bij Assendelft voetballen. Op 6 mei a.s. van 10 tot 12 uur is er een gratis openbare training voor de jeugd. Voor de MO20 kan je op 10 of 17 mei meetrainen en meetrainen met de dames kan ook op dinsdag of donderdag. Voor meer info, stuur een mailtje naar meiden@vvassendelft.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!