Aviaco zorgt voor nieuwe trainingspakken dames 1

26 september 16:15  Dankzij sponsor Aviaco is het Dames 1 team voorzien van nieuwe trainings-presentatie pakken.meer »

Gezocht verzorger / fysiotherapeut M/V

16 september 11:00  Voor onze selectie (1e en 2e team), zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en betrokkenmeer »

GRATIS lidmaatschap voor Rovers

15 september 17:00  Vanaf dit seizoen is het lidmaatschap voor kinderen die bij de Rovers spelen GRATIS. Je gaat pas lidmaatschap betalen als de speler naar de JO8 gaat. meer »

Rabobank Clubsupport - stemmen maar

6 september 10:45  T/m 27 september kun je stemmen op vv Assendelft voor de Rabobank Clubsupport. Hiervoor moet je lid zijn van de Rabobank, dat is gratis. Lukt het stemmen niet, laat het even weten vis Sponsorcommissie@vvAssendelft.nl

Trainningsschema jeugd

28 augustus 15:45  Hierbij het trainingsschema voor de jeugd. Trainingen starten vanaf 22 augustus.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!