Guillaume Groot verlengt contract als hoofdtrainer bij vv Assendelft

22 februari 10:00  Guillame Groot heeft zijn contract met een jaar verlengd als hoofdtrainer van vv Assendelft. Hierdoor is hij ook in het seizoen 2024/2025 hoofdtainer van onze club. Na een opstartfase met een vernieuwde meer aanvallende speelstijl draait het eerste team goed mee in de tweede klasse. Het doel is om verder te bouwen en in de top van de tweede klasse mee te draaien. Guillame verklaart het uitstekend naar de zin te hebben bij vv Assendelft. Het bestuur is zeer tevreden met hoe het nu gaat. We zijn er trots op dat er elke dinsdag en donderdag meer dan 30 man op de training aanwezig is. Dat is toch de kwaliteit van een goed trainerscollectief voor een echte dorpsclub. Naast Guillaume hebben ook Enrico Schouten (assistent trainer) en Rene Beerepoot (trainer tweede team) hun contract verlengd. Paul Hoeve gaat door als keeperstrainer.

Martine Meurs- van Pelt verlengt contract Assendelft dames 1

20 februari 6:45  Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs- van Pelt haar contract heeft verlengd en haar vijfde seizoen 2024-2025 ingaat met de Assendelft dames 1. Saskia Kortekaas gaat door als elftalleider in het nieuwe seizoen. Martine geeft aan: ‘volgend seizoen hebben we wederom een mooie selectie.’ Dit seizoen hebben de dames na een lastige start de draai gevonden in de derde klasse. Drie wedstrijden zijn inmiddels gewonnen. Tijdens de winterstop is er een mooi trainingskamp gehouden in Haarlem en omstreken. Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om goed mee te draaien in de derde klasse. Voorop staat plezier en daarbij nog beter leren voetballen.’ Martine heeft haar sporen in het voetbal verdient. Ze speelde als doelvrouw 25 interlands voor het Nederlands elftal, waarvan 23 in de basis met een debuut wedstrijd op 11 april 1999 tegen Frankrijk 1-0 winst. Jaarlijks wordt zij uitgenodigd om kort na nieuw jaar met de oud speelsters Nederlands elftal mee te spelen op het terrein van de koninklijke HFC. Assendelft gaat met minimaal vijf dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 30 +, de onder de 17, onder de 15 en onder de 13. Ook in de leeftijdsklassen daaronder spelen meiden mee met de jongens teams. Aanwas van nieuwe meiden/dames is zeker gewenst. Als je dus zin hebt om gezond bezig te zijn, twee keer in de week te trainen en in het weekend te voetballen en als je gezelligheid ook belangrijk vindt, kom dan bij Assendelft voetballen.

Tribune

14 februari 6:00  Gisteren was Wilco Polinder van Nederlandse velden bij radio 538. De mooiste die hij tot nu had gezien (hij heeft van meer dan 500 tribunes foto’s gemaakt en bijna 1200 clubs bezocht) was die van vv Assendelft.

Betaalpasjes kantine

18 januari 20:45  Zoals jullie (bijna) allemaal wel weten kan er in onze kantine alleen met pin betaald worden. Sommige ouders vinden dit vervelend omdat hun kind dan niet zelf iets kan halen in de kantine wanneer deze zelf nog niet in het bezit is van een pinpas. Ook sommige volwassenen hebben hier ook wat moeite mee 💵 😉. Nu gaan wij naast de pin betaling ook met een pasjes systeem werken zoals je bij steeds meer verenigingen ziet. Op deze pas kan een willekeurig bedrag gestort worden waarna er met de pas kan worden betaald in de kantine. Mocht u interesse hebben stuur dan een mailtje naar kantinezaken@vvassendelft.nl. Wij zorgen er dan voor dat een kaart op naam voor u wordt aangemaakt (zodat bij verlies eigenaar kan worden opgezocht en/of pas kan worden geblokkeerd). Ook bij overige vragen kan je mailen naar bovenstaand mail adres.

Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

22 december 11:30  vv Assendelft wenst alle leden, volgers en trouwe supporters prettige feestdagen en een heel sportief 2024!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!