In memoriam Martin van der Horst

18 september 16:15  Martin, oftewel “Koppie” zoals van jongs af aan zijn bijnaam was en iedereen hem kende, was 59 jaar lid van onze vereniging en ondanks dat men zei dat hij best goede voetballende kwaliteiten had, heeft hij nooit in de hoogste elftallen gespeeld. Zijn beroep als kastelein zal niet zo goed gepast hebben bij sportieve prestaties op het veld. In het jubileumboek van ons 100 jarig bestaan zijn geen foto`s te vinden van teams waar Martin opstaat, maar ik heb ooit een teamfoto gezien met Martin en o.a. Cees Koomen en Jan Piet Neyzing, waar hij mee speelde.meer »

Spaar voor de club bij Albert Heijn

15 september 17:45  Spaar via de app en maak kans op mooie prijzen.meer »

Gratis geld voor de club

14 september 17:30  Spaar makkelijk en gratis geld voor vv Assendelft.meer »

Gortzakken feest - 25 sept.

3 september 15:30  Hierbij nodigen wij alle leden van de club van '90 (Gortzakken) uit voor een onthullend feest op zaterdag 25 september. Dit ter ere van de nieuw kantine waar wij als club van '90 een bijdrage in hebben geleverd maar ook voor iets nieuws...!meer »

Finenzo sponsort koffiebekers

2 september 17:45  Dit weekend gaan we sinds lange tijd eindelijk weer officiële wedstrijden spelen. Dat is natuurlijk al mooi maar nog mooier is dat iedereen mag komen kijken. Het wordt mooi weer dus iedereen kan lekker op het terras genieten van een kopje koffie. De koffiebekers worden sinds dit jaar gesponsort door Finenzo. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!