Gortzakken avond

13 mei 21:00  De Gortzakken komen er weer aan. Geef je snel op en kom gezellig feestvieren tijdens de avond van de Gortzakken 😊

Trainer MO13 en MO15

8 mei 17:45  Voor de MO13 en MO15 zoeken we voor het nieuwe seizoen een trainer. Voor de MO15 (2e klasse) zoeken we een trainer die ook wil coachen. Je kan contact opnemen met Friso Wilbrink als je belangstelling hebt 06-58752237.

Spot ICT tournooi

12 april 14:00  Beste voetbal liefhebbers, VV Assendelft is opzoek naar diverse teams voor ons toernooi. Ons toernooi vindt plaats van vrijdag 31 mei (oudere jeugd) tot en met zaterdag 1 juni (de jongere teams) Alvast bedankt namens de jeugd toernooicommissie https://www.tournify.nl/live/vva-spoticttoernooi/signup

Spot ICT toernooi op 31 mei en 1 juni

9 april 18:45  Vrijdagavond 31 mei en zaterdag 1 juni wordt het spot ICT jeugdtoernooi gehouden. Teams kunnen zich nog aanmelden.

Telstar-Jong PSV

4 april 23:30  Morgen lopen jeugd spelers van VV Assendelft mee het veld op bij Telstar - Jong PSV. Telstar is al het hele jaar ongeslagen op eigen veld. Dit is dus een unieke gebeurtenis. Ouders en alle andere clubleden krijgen via de onderstaande code toegang voor maar €6,- Kortingscode SPORTSGENTELPSV voor de kaarten bij telstar. Stap 1. Ga naar https://shop.twelveticketing.eu/seller/sc-telstar-xn5s , selecteer “Telstar mannen” Stap 2 Selecteer de juiste wedstrijd en klik op “koop tickets” Stap 3 Onderaan de pagina staat “kortingscode inwisselen” voer hier “ SPORTSGENTELPSV ” in en klik op “selecteer stoelen” Stap 4 Selecteer een stoel in vak O en klik op “ticket SportsGen” Door deze stappen te volgen betaal je de gereduceerde prijs van maar €6 per kaartje. Geen geld natuurlijk om de witte leeuwen te bekijken.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!