Home - vv Assendelft

In Memoriam Simon Brouwer

24 januari 9:00  Afgelopen weekend werden wij opgeschrikt dat is overledenmeer »

GRATIS lidmaatschap voor Rovers

6 januari 1:00  Vanaf dit seizoen is het lidmaatschap voor kinderen die bij de Rovers spelen GRATIS. Je gaat pas lidmaatschap betalen als de speler naar de JO8 gaat. meer »

Trainer Lars Keppel vertrekt na dit seizoen bij vv Assendelft

30 december 16:15  Trainer Lars Keppel vertrekt met ingang van het nieuwe seizoen 2023/2024 naar vierde divisionist HVV Hollandia uit Hoorn.meer »

Sinterklaas langs geweest bij vv Assendelft

9 december 14:00  Vorige week heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan vv Assendelft. Het was weer een enorm succes. Hierbij de foto's.meer »

Mooie opbrengst Rabo Clubsupport

8 oktober 19:30  In de schitterende locatie De Zuidervermaning in Westzaan, ontvingen wij een mooie cheque van de Rabobank. Deze opbrengst van de stemmen, die op onze club zijn uitgebracht tijdens Rabo ClubSupport, wordt besteed aan zonneboilers. Dit is, na het aanbrengen van de zonnepanelen, de volgende stap in de verduurzaming van de club. Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!